Van idee naar 3D tekening, 3D animatie en daadwerkelijke realisatie van uw technische product of project.

Sinds 2007 realiseren we (technische) producten en projecten met behulp van 3D-CAD software. Vanaf een probleemstelling, basis idee of schets kunnen we een volledig functioneel 3D ontwerp maken. Dit ontwerp kan vervolgens worden verwerkt tot een 3D animatie, om zo een realistisch beeld te krijgen van de uiteindelijke functies en de totale uitvoering van het ontwerp.

Doordat wij werken met SolidWorks Premium kunnen krachten, snelheden en opbrengsten van te voren nauwkeurig worden berekend. Op deze manier kunnen in het ontwerp alle aspecten voor de realisatie van het uiteindelijke product of project worden meegenomen. Het ontwerp kan tot op een zeer hoog niveau worden gedetailleerd. Deze details maken de (eventuele) uiteindelijke productie tekening bijzonder adequaat en exact.

Wij zijn in bezit van een (kleine) 3D printer, waarmee we van kunststof een realistisch (schaal) model kunnen uitprinten.

Door meer dan 12 jaar werkervaring in de technische sector hebben we een ruim netwerk aan technische bedrijven opgebouwd. Met dit netwerk kunnen wij ook het daadwerkelijke eindproduct of project realiseren. Altum Dynamics maakt een idee werkelijkheid.

Our offices

+31(0)6-29 18 18 68
info@altumdynamics.com
www.altumdynamics.com

Hoe werken wij

Voor een goed ontwerp van een product of project is vaak een nauwe samenwerking nodig tussen de bedenker, de ontwerper en de leverancier. Het kan veel effici├źnter zijn om bij u op locatie te werken, zodat communicatie en data uitwisseling altijd het snelst en meest optimaal zijn. Desgewenst kunnen wij bij u op kantoor (of andere locatie) werken, doordat wij beschikken over een flexibel, mobiel werkstation met SolidWorks Premium. Het is ook mogelijk dat wij op uw eigen systeem werken. Ontwerpsoftware pakketten die wij bedienen zijn: Autocad 2D, Autocad 3D, SolidWorks (Premium) en Inventor (basis kennis).